Belediye Başkanımız Kağan Mehmet USTA Koltuğunu öğrencimize devretti

Belediye Başkanımız Kağan Mehmet USTA Koltuğunu öğrencimize devretti

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet USTA, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Aytuğ YARAR'a bıraktı.

Çocuk başkan Yarar, yaptığı açıklamada, “Yeniden Belediye Başkanı seçilen makamın gerçek sahibi İznik Belediye Başkanımız Sayın Kağan Mehmet USTA’ya öncelikle tüm çocuklar adına en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Bizlere bu onuru yaşattıkları için tüm İznikli çocuklar adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutlayan Yarar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Bizler vatanımızı, bayrağımızı korumayı, insan sevgisini, çalışkan ve dürüst olmayı kıymetli anne, babalarımızdan ve değerli öğretmenlerimizden öğreniyoruz. Bugünün çocukları, yarının büyükleri olarak sizlerden aldığımız bu bayrağı, ülkemizin en güzel yerlerine taşıyacağız. Bizlere gösterdiğiniz güvene, verdiğiniz değere ve sevgiye layık olacağız. Barışın tüm dünyayı kucakladığı, yeryüzündeki tüm çocukların eşit şartlarda olduğu Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun.”

22.04.2024 35

22-04-202422-04-202422-04-2024